Viking Engineering is een ervaren en breed inzetbare technische partner voor teams en raceklassen in de autosport. De kracht van Viking Engineering is de combinatie van kennis, kunde en moderne apparatuur op alle fronten. Viking Engineering kan terugvallen op de Eurotech Group, een volwaardige systeemleverancier in de metaalverwerkende industrie met circa 285 medewerkers.

Eurotech Group beschikt naast een afdeling engineering onder meer over een eigen aluminiumgieterij, modelmakerij, lasafdeling en computergestuurde draai-banken en freesmachines.

Via zowel de Eurotech Group als Eurotech Racing beschikt Viking Engineering over veel ervaring op het gebied van het in eigen beheer ontwerpen en bouwen van (onderdelen van) succesvolle raceauto's.

Nieuws:
[video] WK bobsleeŽn 2013: Zoebkov leidt
Bij de WK bobsleeŽn in het Zwitserse St. Moritz staat Edwin van Calker na de eerste twee runs in de viermansbob op de zestiende plaats. Van Calker, Yannick Greiner, Jeroen Piek en Sybren Jansma zetten in de eerste run met 1.06,11 de twintigste tijd neer. Het klassement wordt na de eerste dag aangevoerd door de Rus Aleksandr Zoebkov, die de tweede en de derde tijd sleede.

Net als de Vikingen, ruim 1000 jaar geleden, is Viking Engineering een slagvaardig bedrijf, met een duidelijk doel voor ogen. Ook wij gaan voor 100% voor de zege. Het wezenlijke verschil: wij houden ons in alle opzichten aan de spelregels.
 

 

bottom