Viking Engineering is een ervaren en breed inzetbare technische partner voor teams en raceklassen in de autosport. De kracht van Viking Engineering is de combinatie van kennis, kunde en moderne apparatuur op alle fronten. Viking Engineering kan terugvallen op de Eurotech Group, een volwaardige systeemleverancier in de metaalverwerkende industrie met circa 285 medewerkers.

Eurotech Group beschikt naast een afdeling engineering onder meer over een eigen aluminiumgieterij, modelmakerij, lasafdeling en computergestuurde draai-banken en freesmachines.

Via zowel de Eurotech Group als Eurotech Racing beschikt Viking Engineering over veel ervaring op het gebied van het in eigen beheer ontwerpen en bouwen van (onderdelen van) succesvolle raceauto's.

Nieuws:
Bobbers Van Calker en Jansma vijftiende in Sotsji
SOTSJI - Bobsleeërs Edwin van Calker en Sybren Jansma zijn zaterdagmiddag als vijftiende geëindigd op de wereldbeker in Sotsji. 

Het Nederlandse duo moest op de olympische baan van de Russische stad 1,39 toegeven op het winnende koppel Beat Hefti en Thomas Lamparter uit Zwitserland.
De Duitsers Thomas Florschutz en Andreas Breau eindigden als tweede. Oskars Melbardis en Daumants Dreiskens uit Letland eisten de derde plaats op.
Sotsji is volgend jaar gastheer van de Winterspelen.Van Calker sprak ondanks een lage klassering over een teleurstellende race.
''Een laag startnummer is hier niet goed. Door de hoge temperatuur en het zachte ijs moeten we er op de Olympische Spelen vroeg bij zijn’’, analyseerde hij zijn eerste wedstrijd in het Sanki Olympic Sliding Center, gelegen op zo’n zestig kilometer van Sotsji.

Bron: anp
Net als de Vikingen, ruim 1000 jaar geleden, is Viking Engineering een slagvaardig bedrijf, met een duidelijk doel voor ogen. Ook wij gaan voor 100% voor de zege. Het wezenlijke verschil: wij houden ons in alle opzichten aan de spelregels.
 

 

bottom